top of page

Vi vill hjälpa dina kunder. Vill du vara med?

Nice

För ökad kundnöjdhet.

Vi utvecklar enkel användarvänlig teknik, för att underlätta ditt arbete.

FIBES samlar alla tapetserare på ett ställe. Så att du automatiskt uppdaterar dina kunder om prisändringar och utgångna tyger.

Vi har även en fiffig sökfunktion som hjälper kunderna att hitta dina tyger. 

 

Vi på FIBES håller koll på dina kunder. Genom vår mötesplats skickar du enkelt ut bokningsformulär inför din nästa besöks turné. Du fyller i var och när du kommer befinna dig, och skickar ut din inbjudan eller låter kunderna fylla i den tid som passar dem efter vad som är ledigt. Och genom sökhistoriken håller du koll på vad dina kunder är intresserade av. Så att du snabbt kan se vilka prover du ska visa för vilken kund. 

FIBES - så att du kan lägga tiden på annat.

Service

Vi håller vad vi lovar

Vi gör vårt bästa för att ge er en super användarvänlig upplevelse.

Snabb koll

Nå ut med dina tyger direkt till alla tapetserare. Och få full koll på efterfrågan.

Online Support

Få hjälp av utbildad support för att komma igång, och om du kör fast.

Säkert

Vi använder SSL för att dina uppgifter ska vara säkra.

Systemet
iphone-8-mockup-of-a-woman-in-millennial-pink-setting-a19241.png

Lär dig allt om hur FIBES kan förenkla din arbetsdag.

Alltid uppdaterad

Missa aldrig ett lead igen! Systemet meddelar dig vad kunderna söker efter, och om de redan är kund hos dig kan de lägga sin order direkt i Appen. Det har aldrig varit enklare att följa trender och erbjuda rätt produkt.

Få en enklare upplevelse

Nu kan dina kunder glömma ständigt letande genom långa listor. Vi tillhandahåller QR koder så att användaren märker sina prover en enda gång, och hålls ständigt uppdaterad på all information om varje prov. De skannar bara QR koden på tygprovet med sin mobil, så visas priset och tygets alla egenskaper. 

utveckling

Vi har kommit ikapp utvecklingen

Tapetserare är ett anrikt yrke som har en lång och vacker historia. Vi på FIBES har utvecklat ett system med tapetserarna och tygleverantörer i åtanke. Vi vill se till att det finns en naturlig mötesplats för de båda, året om. Där leverantörerna når ut till nya och befintliga kunder, och tapetserarna enkelt hittar de tyg de söker. 

Med FIBES behöver du aldrig mer göra en kund besviken över att ett tyg som de vill beställa inte finns längre. Vi håller dina kunder ständigt uppdaterade med priser och utbud.

Kunden behöver aldrig märka om priset på sina tygprover igen, eller skriva ut prislistor.

Vi har smidiga sökfunktioner som hjälper dina kunder att hitta liknande mönster, eller egenskaper på ett tyg i databasen. Nå ut med nyheter direkt och ge exklusiva erbjudanden till alla potentiella kunder - enkelt i appen!

Textilbaken
broschyr_insida.png
Bokning

Få mer information

Här har du möjlighet att få mer information om våra tjänster.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

bottom of page